Click & Collect webshop

Vanwege de nieuwe corona maatregelen is het van belang dat uw producten niet alleen online te verkrijgen zijn, maar dat deze ook op de juiste manier opgehaald kunnen worden via Click & Collect.


Webshop voor alle regels

Wij bieden u hier voor een oplossing! Voor een vaste prijs per jaar krijgt u een webshop die al helemaal voldoet aan alle eisen. U hoeft alleen uw producten nog maar te plaatsen.

De klant kan na bestellen zelf een tijdslot selecteren waarin hij/zij het product kan komen halen. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de minimale tijd van 4 uur die tussen bestellen en ophalen moet zitten.

Wij helpen u op weg

Geen zorgen, u hoeft zich niet bezig te houden met technische zaken.

Wij helpen u op weg en regelen de hosting, domeinnaam en andere technische zaken. U ontvangt van ons logingegevens. Hiermee kunt u direct aan de gang binnen een overzichtelijk en doelgericht systeem. U vult uw producten met de gewenste informatie en u bent ‘open for business’!

Wilt u een Click & Collect webshop?

Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er voor dat u binnen no-time aan de slag kan met de verkoop van uw producten.

Jeroen Klumpenaar
Web developer / eigenaar

Over Jeroen

Web developer, designer en eigenaar van WebCapital. Jeroen is de man die je op weg helpt wanneer je jouw bedrijf digitaal een boost wil geven. Jeroen blijft graag goed op de hoogte over alles wat er speelt op het gebied van web.