De nieuwe website

Yes, hij is af! Een website die veel beter past bij WebCapital en de nieuwe koers. De website representeert beter waar wij voor staan, transparantie en doelgerichtheid.


Stijl

De nieuwe website houd zich meer vast aan het less=more concept. Door alle elementen die niets bijdragen te verwijderen blijft alleen de kern over. Alle afleidingen zijn weg en er is meer focus op waar het echt om draait. Volgens dit concept creƫren wij ook de websites voor onze klanten.

Portfolio

Aan de nieuwe website is ook een portfolio toegevoegd. Op deze manier krijgt u beter inzicht in welke projecten er gedaan zijn en hoe deze gerealiseerd zijn. In de komende periode willen wij de projecten die er nu in staan aanvullen met onze nieuwe projecten.

Ook een mooie website nodig?

Wordt u enthousiast van onze nieuwe website? En wilt u zelf ook nog nieuwe website? Dat kan, neem contact met ons op. Wij kijken graag met u wat wij kunnen doen om uw website te verbeteren of vernieuwen.

Ja, ik wil een nieuwe website

Jeroen Klumpenaar
Web developer / eigenaar

Over Jeroen

Web developer, designer en eigenaar van WebCapital. Jeroen is de man die je op weg helpt wanneer je jouw bedrijf digitaal een boost wil geven. Jeroen blijft graag goed op de hoogte over alles wat er speelt op het gebied van web.