Diensten

Wij helpen jou op meerdere manieren goed op weg.

Online marketing

Een prikkelende boodschap communiceren naar je doelgroep zodat zij klant worden, dat is het doel van online marketing.
Lees meer

Websites en webshops

Een website die jouw bedrijf met jouw doelgroep verbindt en je ook nog eens volledig ontzorgt; dát is de ideale website.
Lees meer

Grafisch ontwerp

De identiteit van je bedrijf spat van het scherm af met een goed doordachte huisstijl. Het maakt je bedrijf visueel herkenbaar en onderscheid je van de concurrent.
Lees meer

Website onderhoud

Een goede website is nooit helemaal klaar. De technieken ontwikkelen zich snel door en het is belangrijk dat jouw website hierin meegaat.
Lees meer

Responsive website laten maken

Desktops, laptops, tablets en mobiele telefoons; tegenwoordig zijn er diverse apparaten waarop bezoekers je website kunnen bekijken. Voor een optimale gebruiksvriendelijkheid is het belangrijk dat een website zich aanpast aan het scherm, een zogeheten responsive website. Dit betekent dat we gebruik maken van één website, waarvan de indeling zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Zo kan je website altijd en overal in hoge kwaliteit bekeken worden. Het bouwen van een responsive website is voor ons dan ook geen vraag, maar een feit wanneer je ons een website of webwinkel laat bouwen.

Lees meer
Responsive website laten maken

WordPress webshop laten bouwen

WordPress is wereldwijd het populairste Content Management Systeem (CMS). Ook wij kiezen voor WordPress omdat het een veilig en vertrouwd systeem is en talloze mogelijkheden biedt. Daarnaast heeft WordPress een zoekmachine vriendelijke structuur. De basis om goed te scoren in zoekmachines is hiermee al gelegd. Al deze voordelen en onze ruime ervaring met WordPress maakt dat je ons de website of webshop kunt laten bouwen die je voor ogen hebt én de gewenste resultaten levert.

Lees meer
WordPress webshop laten bouwen

WordPress onderhoudscontract

Naast het ontwerpen en bouwen van websites zorgt WebCapital ook voor het onderhoud. Met een onderhoudscontract bespaart u aanzienlijk op onderhoudskosten (tot wel 50%) en bent u altijd verzekerd van een goed werkende website die met z’n tijd mee gaat. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken, alles wordt voor u geregeld, van het installeren van updates, maken van back-ups, herstellen van bugs en fouten.

Lees meer
WordPress onderhoudscontract

Één aanspreekpunt, volle kracht

WebCapital werkt binnen een collectief. Hierdoor kunnen wij u dezelfde ‘power’ bieden als een groot reclamebureau zonder bureaucratie. Korte lijnen, duidelijke communicatie, daar geloven wij in. Als iedereen doet waar hij/zij goed in is zul je het beste resultaat krijgen. Ook geloven wij in transparantie, geen loze beloftes maar openheid.

Ik wil samenwerken

Wij werken voor