Grafisch ontwerp

Waar kunnen wij u mee helpen?

Huisstijl

Denk hierbij aan een logo, kleurenpalette, lettertype, verhoudingen en verschillende grafische elementen.

Flyer

Een flyer is een enkel- of dubbelzijdig blad, die je eenvoudig kunt verspreiden om zo een grote groep mensen te bereiken.

Magazine

Door waardevolle content in het magazine te plaatsen, bereik je het beoogde publiek.

Folder

Kun je de informatie die je wilt verschaffen niet kwijt op een flyer? Laat dan een folder maken.

Visitekaartje

Visitekaartjes die bewaard én opgevolgd worden, daar gaan we voor!

Brochure

Een brochure bestaat uit meerdere vellen papier, wat maakt dat een brochure uitgebreider is dan een folder.

Infographic

Een infographic biedt een andere manier van het overdragen van informatie dan platte tekst.

Huisstijl

Huisstijl laten maken? Dat doen we graag voor je! Denk hierbij aan een logo, kleurenpalette, lettertype, verhoudingen en verschillende grafische elementen. Samen met jou creëeren we de visuele identiteit van je bedrijf. De huisstijl kun je zien als de fundering van de marketing; herkenbaar, prikkelend en terugkerend.

Huisstijl laten maken
Huisstijl

Flyer

Een flyer is een enkel- of dubbelzijdig blad, die je eenvoudig kunt verspreiden om zo een grote groep mensen te bereiken. De ideale flyer is er één die aanzet tot actie. Je kunt een flyer laten ontwerpen om je bedrijf te promoten, of bijvoorbeeld een actie aan te kondigen. Wat het doel ook is; we ontwerpen een flyer die de kernboodschap van jouw bedrijf naar buiten brengt en de doelgroep aanspreekt.

Flyer laten maken
Flyer

Magazine

Het uitbrengen van een magazine geeft een mooie kans om je bedrijf in beeld te brengen. Door waardevolle content in het magazine te plaatsen, bereik je het beoogde publiek. Denk hierbij aan succesverhalen, tips, productfoto’s, of een kijkje in jouw organisatie. Je kunt een magazine laten maken welke gericht is op de doelgroep van je bedrijf, of bijvoorbeeld voor relaties. Wij maken dit magazine graag voor je. Door in het magazine een doordachte structuur aan te brengen en de huisstijl terug te laten komen, spreken we de lezer op de juiste manier aan.

Magazine laten maken
Magazine

Folder

Kun je de informatie die je wilt verschaffen niet kwijt op een flyer? Laat dan een folder maken. Een folder bestaat uit één blad met minstens één vouw. Dit geeft een hoop mogelijkheden in de vorm, inhoud, en de te geven informatie. We maken voor jou een uniek ontwerp welke past bij jouw bedrijf. Het laten maken van een digitale folder behoort ook tot de mogelijkheden.

Folder laten maken
Folder

Visitekaartje

Visitekaartjes die bewaard én opgevolgd worden, daar gaan we voor! Een uniek visitekaartje laten maken? Samen met jou bedenken we wat het visitekaartje moet uitstralen, om vervolgens tot een sterk ontwerp te komen. Een klein papiertje met een groots effect!

Visitekaart laten maken
Visitekaartje

Brochure

Een brochure bestaat uit meerdere vellen papier, wat maakt dat een brochure uitgebreider is dan een folder. Het geeft zo de kans om dieper op de informatie in te gaan. De mogelijkheden van het ontwerp zijn dan ook eindeloos. Een brochure wordt vaak bewaard, daarom is het van belang om een brochure te laten maken die de juiste informatie biedt. Aan ons de taak om de lezer van de brochure te prikkelen, te informeren en te motiveren, en zo aan te zetten tot actie.

Brochure laten maken
Brochure

Infographic

Een infographic biedt een andere manier van het overdragen van informatie dan platte tekst. Door tekst en beeld te combineren, kun je de aandacht trekken van je doelgroep. Een goede infographic heeft ook nog eens de potentie om online gedeeld te worden, en dus als een olievlek te verspreiden onder je doelgroep. Wil je zo’n sterke infographic laten maken? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.

Infographic laten maken
Infographic

Projecten

Het is ons werk om u werk uit handen te nemen. Wij zorgen ervoor dat mensen uw bedrijf weer zien. Niet door even 'uniek' te zijn als de rest, maar door uzelf te blijven.

Één aanspreekpunt, volle kracht

WebCapital werkt binnen een collectief. Hierdoor kunnen wij u dezelfde ‘power’ bieden als een groot reclamebureau zonder bureaucratie. Korte lijnen, duidelijke communicatie, daar geloven wij in. Als iedereen doet waar hij/zij goed in is zul je het beste resultaat krijgen. Ook geloven wij in transparantie, geen loze beloftes maar openheid.

Ik wil samenwerken