Online marketing

Waar kunnen wij u mee helpen?

SEO / organisch

Een onderdeel van online marketing is de positie van je website in de zoekresultaten van zoekmachines verbeteren.

SEA / adverteren

Naast het organisch verkrijgen van een hoge positie in zoekmachines, behoort adverteren ook tot de mogelijkheden binnen online marketing.

Teksten schrijven

Stimulerende teksten die informeren en tot actie aanzetten zijn onderdeel van een sterke online marketing.

SEO / organisch

Een onderdeel van online marketing is de positie van je website in de zoekresultaten van zoekmachines verbeteren. De positie van je website in de organische zoekresultaten beïnvloeden we door middel van SEO (Search Engine Optimalization). Door je website te optimaliseren voor zoekmachines kan deze beter gevonden worden door je doelgroep. We maken een plan van aanpak en voeren deze vervolgens uit. Dit betekent onder andere dat we zorgen dat de HTML codering en kopteksten kloppen. Daarnaast zorgen we voor geoptimaliseerde (meta-)titels, meta-descriptions en URL-structuren. Ook sterke interne en externe links zijn van belang voor de indexering van zoekmachines. Het geeft je website een hogere autoriteit en dat speelt mee in de positionering. Uiteraard zorgen wij dat dit ook helemaal in orde is.

SEO / organisch

SEA / adverteren

Naast het organisch verkrijgen van een hoge positie in zoekmachines, behoort adverteren ook tot de mogelijkheden binnen online marketing. Dit doen we onder andere door middel van SEA (Search Engine Advertising), wat betekent dat je bedrijf met een advertentie bovenin de zoekmachineresultaten komt te staan. Hiervoor gebruiken we Google Ads, het online adverteerprogramma van Google. Met de juiste zoekwoorden, aantrekkelijke advertenties en sterke campagnes zorgen we voor een hoge conversie. Daarnaast kun je adverteren via social media. Op basis van profielkenmerken, activiteiten en interesses van de gebruikers van social media kunnen we heel specifiek targeten en daarmee je doelgroep gericht benaderen. Bij beide vormen van betaalde online marketing blijven we continu monitoren wat de advertentie kost en welke resultaten deze oplevert. Vervolgens passen we deze wanneer nodig aan, om zo het hoogst haalbare rendement te verkrijgen.

SEA / adverteren

Teksten schrijven

Stimulerende teksten die informeren en tot actie aanzetten zijn onderdeel van een sterke online marketing. Ook hier draaien wij onze hand niet voor om. Teksten die communiceren, inspireren en/of motiveren bereiken hun doel: aanzetten tot actie. We dragen zorg voor alle teksten die binnen de online marketing campagnes nodig zijn. We maken hierbij gebruik van de taal van jouw doelgroep én jouw bedrijf. De kernboodschap staat centraal, samen met het beoogde doel.

Groeien met online marketing?
Teksten schrijven

Projecten

Het is ons werk om u werk uit handen te nemen. Wij zorgen ervoor dat mensen uw bedrijf weer zien. Niet door even 'uniek' te zijn als de rest, maar door uzelf te blijven.

Één aanspreekpunt, volle kracht

WebCapital werkt binnen een collectief. Hierdoor kunnen wij u dezelfde ‘power’ bieden als een groot reclamebureau zonder bureaucratie. Korte lijnen, duidelijke communicatie, daar geloven wij in. Als iedereen doet waar hij/zij goed in is zul je het beste resultaat krijgen. Ook geloven wij in transparantie, geen loze beloftes maar openheid.

Ik wil samenwerken