Websites en webshops

Waar kunnen wij u mee helpen?

WordPress website

Wij kiezen voor WordPress omdat het een veilig en vertrouwd systeem is en talloze mogelijkheden biedt.

Responsive

Desktops, laptops, tablets en mobiele telefoons; tegenwoordig zijn er diverse apparaten waarop bezoekers je website kunnen bekijken.

Maatwerk

Ons doel is om een product neer te zetten wat precies bij u past en helemaal van deze tijd.

Webshop

Online producten verkopen begint bij een goede, gebruiksvriendelijke webshop.

Onderhoudscontract

Om de website veilig en betrouwbaar te laten functioneren, heeft het onderhoud nodig.

Responsive website

Desktops, laptops, tablets en mobiele telefoons; tegenwoordig zijn er diverse apparaten waarop bezoekers je website kunnen bekijken. Voor een optimale gebruiksvriendelijkheid is het belangrijk dat een website zich aanpast aan het scherm, een zogeheten responsive website. Dit betekent dat we gebruik maken van één website, waarvan de indeling zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Zo kan je website altijd en overal in hoge kwaliteit bekeken worden. Het bouwen van een responsive website is voor ons dan ook geen vraag, maar een feit wanneer je ons een website of webwinkel laat bouwen.

Responsive website

WordPress website

WordPress is wereldwijd het populairste Content Management Systeem (CMS). Ook wij kiezen voor WordPress omdat het een veilig en vertrouwd systeem is en talloze mogelijkheden biedt. Daarnaast heeft WordPress een zoekmachine vriendelijke structuur. De basis om goed te scoren in zoekmachines is hiermee al gelegd. Al deze voordelen en onze ruime ervaring met WordPress maakt dat je ons de website of webshop kunt laten bouwen die je voor ogen hebt én de gewenste resultaten levert.

Website laten maken
WordPress website

WordPress webshop

Online producten verkopen begint bij een goede, gebruiksvriendelijke webshop. Gebruiksvriendelijk voor de bezoekers van je website, én gebruiksvriendelijk voor jou. Het voordeel van een webwinkel laten bouwen met WordPress is dan ook dat je zelf wanneer gewenst eenvoudig content kunt beheren en nieuwe producten kunt plaatsen. Een WordPress webshop laten bouwen is vakwerk. Wij hebben dat vak verstaan. We zorgen dat je producten zichtbaar zijn, en dat alle functionaliteiten goed werken. Denk hierbij aan betalingen, verzendingen, productbeheer, voorraadbeheer en orderbeheer.

Een WordPress website of webshop laten maken? Neem contact met ons op.

WordPress webshop<span id= ">

WordPress onderhoudscontract

Om de website veilig en betrouwbaar te laten functioneren, heeft het onderhoud nodig. De ontwikkelingen van WordPress gaan razendsnel. Het is essentieel om deze ontwikkelingen bij te houden en te updaten. We nemen je het werk uit handen door middel van het WordPress onderhoudscontract. Met grote regelmaat voeren we controles en updates uit. Zo ben je verzekerd van een website die altijd up-to-date is met werkende plug-ins, en houden we de website veilig.

Meer lezen
WordPress onderhoudscontract

Projecten

Het is ons werk om u werk uit handen te nemen. Wij zorgen ervoor dat mensen uw bedrijf weer zien. Niet door even 'uniek' te zijn als de rest, maar door uzelf te blijven.

Één aanspreekpunt, volle kracht

WebCapital werkt binnen een collectief. Hierdoor kunnen wij u dezelfde ‘power’ bieden als een groot reclamebureau zonder bureaucratie. Korte lijnen, duidelijke communicatie, daar geloven wij in. Als iedereen doet waar hij/zij goed in is zul je het beste resultaat krijgen. Ook geloven wij in transparantie, geen loze beloftes maar openheid.

Ik wil samenwerken