Over ons

Onze focus

Vaak wordt het laten maken van een website gezien als een ingewikkeld en tijdrovend proces. Maar waarom? Dit is namelijk helemaal niet nodig. Doe waar je goed in bent, zo zien wij dat. Wij verzorgen alles voor u, no stress!
HOGE KWALITEIT
HOGE KWALITEIT
Kwaliteit gegarandeerd. Geen snelle oplossingen, nee. Goed uitgedachte concepten en een duidelijke visie.
GEBRUIKSGEMAK
GEBRUIKSGEMAK
Ook na livegang blijft u in controle. U kunt zelf teksten en afbeeldingen wijzigen wanneer het u uit komt!
MINDER = MEER
MINDER = MEER
De stijl die het beste bij uw bedrijf past en toch van deze tijd en strak is? Geen probleem! Wij maken ontwerpen zonder poespas.
DOELGERICHT
DOELGERICHT
U hoeft niet schreeuwend het internet op om gezien te worden. U blijft uzelf, wij zorgen voor de rest. Uw doel staat op #1.

Online oplossingen

Om een website op te leveren dat ook echt aansluit bij uw bedrijf leren wij u graag eerst beter kennen.
Meer over Online
Online oplossingen

Offline maatwerk

Fysiek uitstralen waar uw bedrijf voor staat? Wij gaan met plezier voor u aan de slag met grafische uitingen.
Meer over Offline
Offline maatwerk

Één aanspreekpunt, volle kracht

WebCapital werkt binnen een collectief. Hierdoor kunnen wij u dezelfde ‘power’ bieden als een groot reclamebureau zonder bureaucratie. Korte lijnen, duidelijke communicatie, daar geloven wij in. Als iedereen doet waar hij/zij goed in is zul je het beste resultaat krijgen. Ook geloven wij in transparantie, geen loze beloftes maar openheid.

Ik wil samenwerken

Trotse klanten

Ik heb de samenwerking met Webcapital als heel prettig ervaren! Op elke vraag krijg je snel een antwoord en elke wens is bespreekbaar en worden er verschillende opties gegeven. Dus denk je er ook over een eigen webwinkel of website te laten maken? Zoek niet verder en vraag Webcapital met je mee te denken! Voor ieder budget hebben ze een oplossing!

Elise Huizer - Achterberg
Kleinlichtje.nl

Jeroen hebben we leren kennen als een betrouwbare webdeveloper, met kennis van zaken. Voor Onetime heeft hij veel customized aanpassingen doorgevoerd. Allemaal naar tevredenheid. Hij houdt zich aan zijn woord, en is prettig in de samenwerking.

Frank Kruit
Eigenaar Gallant & More/ Kansspel expert bij Onetime.BV

vanuit zeer prettige eerdere ervaringen hebben wij er voor onze bedrijfswebsite van Bij Bert aan Zee ook voor gekozen om met WebCapital samen te werken. Jeroen heeft ons op een praktische en kundige manier begeleid in de opties, het ontwerp van de huisstijl, logo/beeldmerk en de website. Dat de samenwerking op de lange termijn ook prettig blijft, blijkt nu tijdens het onderhoudscontract en aanpassingen en toevoegingen aan de site. De service is helder en alternatieven worden toegelicht. De prijs- kwaliteitverhouding, bereikbaarheid en snelheid dragen bij aan de resultaten van onze site.

Janine van Kruistum
Bij Bert aan Zee

Super trots op de website! Helemaal blij mee! Daarnaast hebben we binnen de afgelopen perdiode de webshop een flinke boost gegeven, samen met Jeroen van Webcapital. Als we hem toch niet hadden gehad…

Kitty Wieman
FIER koffie & thee