Vakantie! Tijd om te investeren in je eigen bedrijf.

Voor veel bedrijven betekent de vakantie dat alles even op een laag pitje staat. Je klanten reageren niet omdat ze lekker aan de Costa del sol liggen. Juist daarom is dit het perfecte moment om te investeren in je eigen bedrijf.

Kijk bijvoorbeeld eens kritisch naar je eigen website, wat kan er beter? Is er iets wat je al een tijd wilt veranderen maar waar steeds geen tijd voor is?


Neem je website onder handen

We kennen het allemaal, van die klusjes die maar blijven liggen. Je website kan er daar één van zijn. Vooral als je er zelf als een vervelende klus ziet. Toch is een goede website belangrijker dan ooit. Vooral de nieuwe generatie beoordeeld hoe goed/professioneel je bedrijf is op basis van je website.

Gebruik de tijd die je nu hebt dus om te investeren in je website! Zo kun jij je, als het weer drukker wordt, focussen op wat jij leuk vindt.

Help!

Je website updaten, aanpassen of vernieuwen hoef je natuurlijk niet zelf te doen. Laat dat maar over aan iemand die het leuk vindt, ieder zijn vak. WebCapital denkt graag mee over hoe we jouw website een niveau omhoog tillen.

Ga je zelf op vakantie? Geen probleem. We nemen van tevoren goed door wat er gedaan moet worden aan je website en maken hier een duidelijk plan voor. Zo kun je zelf ongestoord genieten van je vakantie en staat de nieuwe website klaar als je terug komt. Dat is nog eens lekker thuiskomen!

Laat je website niet vervallen en werk het bij tijdens de zomer!

Wanneer je vragen hebt, of meer tips wilt, neem dan gerust contact met ons op!
hello@webcapital.nl

Jeroen Klumpenaar
Web developer / eigenaar

Over Jeroen

Web developer, designer en eigenaar van WebCapital. Jeroen is de man die je op weg helpt wanneer je jouw bedrijf digitaal een boost wil geven. Jeroen blijft graag goed op de hoogte over alles wat er speelt op het gebied van web.