Winkelen op afspraak voor jouw website

Met de laatste Corona-maatregelen is het winkelen op afspraak mogelijk geworden. Dit biedt ook voor jouw bedrijf natuurlijk mooie opties. Maar hoe regel je al die afspraken?


Aanmelden via de website

Natuurlijk verwachten je klanten dat zij zich kunnen aanmelden via de website. Maar dat moet wel eerst opgezet worden.

Hier helpen wij je graag bij! Wij zorgen er voor dat er in je WordPress website of webshop een duidelijk aanmeldformulier komt die er voor zorgt dat jouw klanten zich kunnen inschrijven om te komen winkelen.

Geen zorgen om regels

Geen zorgen, je hoeft zich niet bezig te houden met technische zaken.

Het formulier houd rekening met het maximum aantal klanten per tijdslot. Deze tijdsloten kun je zelf bepalen, met natuurlijk een minimum van 10 minuten. Ook wordt er automatisch rekening gehouden met de tijd die tussen het maken van de afspraak en de afspraak zelf moet zitten. Zo overtreedt je ook niet per ongeluk een regel.

Makkelijk beheer en inzicht

In jouw WordPress website kun je vervolgens zien welke afspraken er gemaakt zijn en door wie. Zo weet je altijd wanneer je klanten komen!

Interesse? Wij vertellen je graag meer!

Jeroen Klumpenaar
Web developer / eigenaar

Over Jeroen

Web developer, designer en eigenaar van WebCapital. Jeroen is de man die je op weg helpt wanneer je jouw bedrijf digitaal een boost wil geven. Jeroen blijft graag goed op de hoogte over alles wat er speelt op het gebied van web.